Rabska torta

Naruči
Parametar Jedinica mjere Rezultat
Energetska vrijednost hrane kJ kcal 2018/483
Masti g/100g 26,73
- od kojih zasićene masne kiseline g/100g 5,74
Ugljikohidrati g/100g 48,10
- od kojih šećeri g/100g 37,60
Vlakna g/100g 0,70
Bjelančevine g/100g 12,09
Sol g/100g 0,08

Ovo je proizvod koji se tradicionalno proizvodio za svadbe, blagdane i druge svečanosti. Tradiciju pratimo i danas pomnim odabirom sastojaka te načinom izrade prema tradicionalnim rabskim receptima.

RABSKA TORTA :: 50G. 100G. 200G. 350G. 500G. 1000G.
SASTAV: BADEM, šećer, JAJA, PŠENIČNO BRAŠNO, maraschino, korica limuna i naranče, maslac (82 % mliječne masti), kuhinjska sol, prirodno sredstvo za konzerviranje: sorbinska kiselina
Proizvedeno u Hrvatskoj